söndag 23 november 2008

Spionprogram i datorn

Hörde ikväll på TV4 nyheterna att många svenska kvinnor övervakar sina män med spionprogram i datorn för att ta reda på om de är otrogna. Tydligen var det inte alls lika vanligt att svenska män övervakar sina repektive.

Kom genast att tänka på att många (en del) farangmän övervakar sina nyfunna thailändska flickvänner på samma sätt. Det finns spionprogram till datorer och mobiltelefoner och i Thailand finns det privatdetektiver man kan anlita för att få reda på allt om sin flickvän. Svenska män verkar dock inte hålla på så här, det är mest om man läser engelskspråkiga forum och bloggar som man kan stöta på såna här diskussioner om hur man ska övervaka sin flickvän.

Det är klart, det är stora pengar på spel när rik man träffar fattig flicka, måste se över sin investering. Knäppt men ändå logiskt. Tid att lära känna varandra finns ofta inte därför att man bor 1000 mil ifrån varandra. Då kommer misstänksamheten och oron för att bli lurad för en del medan en del istället blir helt förblindade av kärleken. Men vad håller svenska kvinnor på med? Det är ju inte bara knäppt, det verkar ju helt neurotiskt.

Jag tror att om man överhuvudtaget funderar på att installera ett spionprogram så är det nog en stark varningssignal i sig själv på att förhållandet är dåligt och kanske bprde avslutas eller att man själv har lite problem man borde reda ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar