söndag 11 maj 2008

Virtuell promenad i Pattaya

Ta en promenad i Pattaya med datorns hjälp. Den här sajten Pattaya Photo Guide visar Pattaya gata för gata med riktiga bilder. Det är precis som du går själv på gatan, lite fantasi får man ha. Du kan snurra runt ett helt varv och fortfarande se allt precis som i verkligheten (nästan) och tycker du att du kom för nära och inte ser så bra då kan du gå över gatan och titta därifrån istället, på hotellet eller vad det nu kan vara.

Du kan använda den lilla gubben på kartan och peka med musen vart han ska gå eller så kan du gå direkt till hotell, barer och restauranger som intresserar dig. Ganska coolt faktiskt tycker jag. Nu väntar vi med spänning på nästa steg, när man kan gå in i husen och titta också.

5 kommentarer:

 1. Rätt häftigt jag hittade det ryska hotelet vi sov några nätter i vintras.

  Jerker

  SvaraRadera
 2. Hej Jerker!

  Ryska hotellet? Nu blev jag nyfiken, vad heter det, var ligger det? Något att rekomendera?

  SvaraRadera
 3. Photo guiden är cool. Jag hitta kompisens mc
  en sidovagn special slutet på central road.
  han har en resturang mellan 7:an och central road, "Globertrotter". Jag fattar inte hur de har gjort den här photo guiden, att man kan snurra 360 grader.
  MVH Raimo

  SvaraRadera
 4. Hej Raimo

  Ja visst är det imponerande. Jag var lite intresserad av ett hotell som heter Naris Art Hotel, bara 5 min promenad till walking street stod det på deras hemsida.

  Sedan kollade jag själv på Pattayaphotoguide och i verkligheten är det nog snarare 15-20 min promenad och dessutom såg den gatan där hotellet ligger väldigt ödslig och tråkig ut.

  Så den här guiden är perfekt när man planerar sin resa.

  SvaraRadera
 5. Hej Farang
  surfar på google earth ibland och en del platser är bara suddiga, vet du om man kan få de skärpta. Nu har visst Stockholm fått photoguide med
  mvh Raimo

  SvaraRadera