lördag 15 mars 2008

Dagsläget nr 23

Gråvädret fortsätter och regnandet. Idag är det dock lite bättre så jag ska snart sticka ut och springa med mina nya skor, mina gyllene skor... Det är ju schlagertävling ikväll, den ska jag också titta på. Många som är förkylda nu eller har någon slags influensa, jag hade ju mitt för några veckor sedan. Dottern har feber och ont i halsen och frugan känner sig lite sjuk också, hoppas det går över för hennes del.

Har inte fått reda på från jobbet ännu om jag får min semester som vi hade tänkt. Hmm, börjar väl snart bli dags att få något slags besked. Flygbiljetterna har min kompis bokat utan att vi behövt betala något ännu, så det är lugnt. Men nu börjar vi ju fundera på att boka hotell på nätet och då måste man slanta direkt. Jag har surfat runt på många hotellbokningssajter och fastnade till slute för directrooms (har jag använt tidigare och var nöjd) och sawasdee (har jag hört mycket positivt om, framförallt på Thailandsforumet). Directrooms har den absolut bästa hemsidan tycker jag men de är dyra och man måste betala hela summan på en gång. Sawasdee känns inte riktigt lika seriös men dom är billigast verkar det som och man behöver bara betala en handpenning i samband med bokningen och sedan gör man en slutbetalning när det börjar dra ihop sig för resan. Ja, jag vill ha ett besked nu snart angående semestern och sedan ska väl deklarationen också komma snart?

Frugan hade köpt en öl till mig i tisdags när jag skulle titta på Zlatan och Inter i Champions League. Det var väl gulligt av henne, det var en fin burk tyckte hon så därför köpte hon den. Ok, Norlands Guld Alkoholfri - Alkoholfri öl!? Men jag blev faktiskt lite imponerad, den smakade klart godkänd. Nästan som en vanlig öl, luktade lite konstigt dock men som sagt - klart godkänt.

En rolig kommentar från min kompis som precis varit i Thailand:

...och så tror man att man har hittat en riktigt god bulle som man ska ha till kaffet, men då är där en korv i mitten!? Nä, fy fan...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar