söndag 24 februari 2008

Bra bankkort för Thailand

Jag tror vi har hittat ett kort som är jättebra när man åker utomlands, gärna till Thailand då förståss. Det är GE Money Bank jag pratar om. Bra ränta, låga avgifter och inga avgifter och inga påslag för att ta ut pengar utomlands. Man får ta ut pengar 12 gånger per år utan avgift, sedan kostar det 15 kronor. Kolla själva, det verkar bra tycker jag och bra mycket snyggare kort också än ICA-banken :).

Jag njuter för fullt av helgen, idag lagar vi lasagne. Den står i ugnen nu. Lasagne tycker även thailändarna i familjen om.

Apropå ingenting, så har jag lagt mig till med mustasch också, glömde nämna det igår. Det bara blev så. När jag var sjuk en vecka och var hemma från jobbet så rakade jag mig inte heller. Så när det väl var dags att raka sig så tänkte jag att jag kan väl prova. Mustasch och en liten trekant på hakan blev det. Huruvida det är snyggt eller inte råder det olika meningar om, fifty-fifty ungefär. Hälften säger att det är skitsnyggt och hälften säger att det inte passar mig riktigt. Hmm, alla är inte ärliga heller kanske och då är det egentligen bara kanske 30% som tycker att jag klär i mustaschen. Vi får se, den får hänga med ett tag i alla fall. Min fru gillar det inte, dottern bara skrattar och min mamma hotar med att göra mig arvlös, typ.

Jag tror att thailändska kvinnor i regel inte tycker om skägg och dylikt ansiktshår, eller rättar sagt jag är ganska säker på det faktiskt (jag behöver inte formulera mig så försiktigt, jag har slutat plugga, detta är ingen magisteruppsats :D). Det kan ju vara något för alla ungkarlar som vill ha en thaitjej att tänka på. Nu ska jag äta lasagne.

2 kommentarer:

  1. Nu ska jag titta Ge Money bank.:) jag ska åka till Thailand på sommar.Bra att veta.TACK

    SvaraRadera
  2. VISA kortet från GE Money Bank fungerar klockrent ;-) Använde det i Thailand under mars i år...

    SvaraRadera