måndag 31 december 2007

Dagsläget nr 16 Gott Nytt År!

Här har det varit lugnt och stilla de senaste dagarna, inte mycket att berätta. Jag har jobbat lite och spelat en hel del dataspel. Då var det nyårsafton igen, otroligt vad snabbt det går ibland men det är ju skönt att tiden går fort den här tiden på året. Vi ska åka till templet ikväll och fira nyår där, så det blir garanterat ingen baksmälla imorgon.

Har ni tänkt på att när det är nyårsafton så firar ju faktiskt hela världen. Det låter kanske banalt, men om man verkligen tänker efter så är det rätt häftigt. När jag står i duschen senare idag, kanske kl 18, just då duschar ju hela sverige och hela Europa i princip, på samma gång. Häftigt, tänk vilka floder av schampo och balsam det blir!

Idag såg jag den största bilen (SUV:en) jag sett kanske någonsin. Helt absurd var den. Det var en Pontiac helt säkert, jag tror modellen hette Montana. Herregud, vad ska det vara bra för? Min lilla thailändska fru skulle behöva en stege för att komma in i hytten.

Undrar hur det är i Thailand ikväll, ganska fult ös kan jag tänka. Massmedia fortsätter att gnälla om våra Thailandsresor och växthuseffekten, jag blir så trött. Jag har ett nytt exempel på miljöskadlig världshandel som har spårat ur. Pratade med en kompis som är i begravningsbranschen, han berättade att nu finns det gravstenar från Kina som är bra mycket billigare än de svenska. Det måste vara det sjukaste exemplet jag hört hittills. Sten och granit har vi ju precis hur mycket som helst i Sverige. I vissa delar av landet verkar det ju vara det enda de har. Det är ju helt tokigt att frakta hit det från Kina. Vill man ha sol och bad när det är vinter och varför skulle man inte vilja ha det, så måste man ju åka till länder typ Thailand, man har inget val. Behöver man en gravsten så ska den banne mig komma från Sverige.

Gott Nytt ÅR Till Alla. Önskar Er många goda dagar i Thailand 2008!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar