söndag 9 december 2007

Dagsläget nr 12

Jaha, idag har jag bokat dyra flygbiljetter i alla fall, jag kände att jag måste göra nånting inte bara gå och älta det här problemet. Jag har bokat men inte betalat något och det känns skönt att ha platser säkert som ligger och väntar i något datasystem. Dyker det upp något bättre fram till sommaren så kan vi ändra oss och ta det istället, men det tror jag inte det gör, tyvärr. Det finns fortfarande lite enstaka platser ganska billigt med Thai från Stockholm men då måste man vara flexibel och man måste betala allt typ - nu. Så är det när man lever svenssonliv i Sverige, ingen flexibilitet. Man kan inte bara "dra iväg" när det är billigt. Nåja, vi har platser i alla fall, något att se fram emot i vintermörkret.

Mörkt är det verkligen, frugan är en riktigt morgonmänniska, hon brukar vara uppe vid 6-7 tiden även när hon är ledig. Men i det här mörkret så vaknar hon inte av sig själv som hon brukar. Idag sussade vi gott till halvtio ungefär och dottern ska vi ju inte prata om, tonåringar zzzzz...

Vi åkte till Center Syd idag för de brukar alltid ha en fin "Christmas show" med dans och uppvisningar. Inte i år tydligen, de håller på att bygga om. Det ska bli en våning till på det här köpcentret om jag förstod det hela rätt. Hoppsan, jag ser nu på deras hemsida att de ska ha en julshow, men inte förrän den 17/12.

Det blir mycket TV-tittande för mig så här års. Jag gillar verkligen att titta på TV, det gör vi allihopa förresten. Det gör nog de flesta Thailändare. Men jag tittar allt mindre på de svenska kanalerna. Favoriterna nu är National Geographic Channel, Travel Channel och TCM. Frugan och dottern tittar mest på thaifilmer via datorn. Jaha, nu återstår det bara att säga godnatt och borsta tänderna. Imorgon ska jag skriva här på bloggen om frugans recept på thailändsk "som tam" gjord på svenska råvaror istället hade jag tänkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar