lördag 6 oktober 2007

Dagsläget nr 9

Det har varit mycket på jobbet och jag har varit lite förkyld, vi har alla i familjen varit lite förkylda faktiskt, i omgångar. Man har inte blivit riktigt sjuk, bara snuvig och lite ont i halsen.

Det är omorganisation på gång på jobbet, spännande att se var det slutar. Har fått löneförhöjning som jag är nöjd med. Men det är väl konstigt, så fort man har lyckats fixa lite extra stålar, så nog fasen dyker det upp hål där man måste stoppa dem. Bilen. Jag har länge sett att där är lite rost under nummerplåten där bak och tänkte att nu ska jag äntligen fixa det innan det gått för långt. Hoppsan, när vi tog av nummerplåten så var det rena knäckebrödet. Det blir till att hitta någon Mulle Meck typ som kan skära ut all rostig plåt fälla in en ny bit plåt och sedan ska det lackeras också, 2000-3000 kr minst. Många bilar har problem med bakluckan och nummerplåten, är din bil några år gammal så kolla annars kanske du tappar skylten en vacker dag. Vill du ha mer pengar till Thailandresor, skaffa den minsta möjliga bil du kan tänka dig. Det är nog det bästa spartipset jag kan komma på. En bil är verkligen ingen spargris.

Annars flyter allt på bra här hos oss. Vi jobbar och står i och vädret är fint nu några dagar. Dottern trivs jättebra i den nya skolan och Hotell och Restaurangprogrammet och det är jätteskönt. I morgon ska vi åka till templet och i morgon ska jag försöka skriva ett lite mer ambitiöst inlägg här på bloggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar